​Professionel tandbehandling af hund

​Regelmæssigt tandeftersyn er vigtigt

Hos Den Lille Dyreklinik tilbyder vi professionel tandbehandling af hund. Vi holder til i Tistrup, hvor vi har mange firbenede kunder fra bl.a. Varde, Ølgod, Grindsted og omegn. Vi har over 12 års erfaring med bl.a. tandbehandling af hunde, så du kan trygt vælge os.

Ligesom hos os mennesker, er det også vigtigt, at hunde får undersøgt deres tænder regelmæssigt. På den måde kan man undgå tandproblemer og/eller smerter i tænderne. 

Hunden har ikke mulighed for selv at sige fra, hvis noget gør ondt. Derfor er et regelmæssigt tandeftersyn vigtigt. Det kan f.eks. vise sig, at hunden har svært ved at tygge eller slet ikke spiser sin mad.

Tandbehan​dling af hund giver de bedste forudsætninger

Med et velplejet og sundt tandsæt sikrer du, at din hund har de mest optimale betingelser for at have det så godt som muligt. Har hunden tandproblemer kan den blive stresset og få problemer med f.eks. koordinering af bevægelser og balance. I sidste ende kan det give endnu større problemer – især hvis udfordringerne ikke behandles i tide.​


Bestil tid til tandrensning af hund i dag

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan vi udfører tandbehandling af hund, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi besvarer gerne alle de spørgsmål, du måtte have. Du kan også bestille en tid til tandrensning eller anden tandbehandling med det samme. Vi ser frem til at hjælpe!​

54_297-white-facebook-box-fill  Følg med på Facebook

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar ved telefonen til at besvare jeres spørgsmål.

Storegade 25, 6862 Tistrup

Klik her for rutevejlednig

Følg os på Facebook

Se billeder af vores hverdag. 

Den Lille Dyreklinik Tistrup ApS​ - CVR: 42857645