Aflivning af hund og kat udføres med mange års erfaring

Det er hårdt at skulle sige farvel til sit kæledyr. Typisk er det hunde eller katte, der har været en del af familien i rigtig mange år og som har haft en stor betydning i hjemmet.

Der kan være mange forskellige årsager til, at det er nødvendigt at aflive sin hund eller kat og vi har stor forståelse og respekt for, at det kan være et svært valg at skulle træffe. Vi tager hensyn til dine ønsker og dyrs behov, for at den sidste tid skal være så stressfri og rolig som muligt. Det vigtigste er dog altid at tænke på dyrets bedste fremfor egne behov. Du er altid meget velkommen til at kontakte dyrlægen, hvis du ønsker rådgivning eller vurdering af dit kæledyrs tilstand og prognose.

Hvis det ønskes, er der mulighed for, at din hund eller kat kan blive kremeret efterfølgende, ligesom vi også kan stå for bortskaffelsen – det er helt op til dig og resten af familien.

Hvordan foregår en aflivning?

Dyret får som det første en beroligende sprøjte. I løbet af de 10 minutter den ca. tager om at virke, kan ejer og familien sidde sammen med deres hund i fred og ro. Når dyret er blevet træt, sættes en kanyle i blodkarret og den får herefter en overdosis af et narkosemiddel, så dyret trygt sover ind. Dyrlægen kontrollerer efterfølgende at hjerte er stoppet. Hele processen er smertefri for dyret, men muskelryk og refleksmæssige åndedrag kan forekomme.

Kontakt os og hør mere eller stil spørgsmål

Ønsker du yderligere information, eller har du nogle som helst spørgsmål omkring aflivning af hund eller kat, er du meget velkommen til at kontakte os. Ring på telefon 35 14 60 26.

54_297-white-facebook-box-fill  Følg med på Facebook

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar ved telefonen til at besvare jeres spørgsmål.

Storegade 25, 6862 Tistrup

Klik her for rutevejlednig

Følg os på Facebook

Se billeder af vores hverdag. 

Den Lille Dyreklinik Tistrup ApS​ - CVR: 42857645