Aflivning af hund og kat udføres med mange års erfaring

Det er hårdt at skulle sige farvel til sit kæledyr. Typisk er det hunde eller katte, der har været en del af familien i rigtig mange år, og som har haft en stor betydning i hjemmet.

Der kan være mange forskellige årsager til, at det er nødvendigt af aflive sin kat eller hund, og vi har stor forståelse og respekt for, at det kan være et meget svært valg af træffe. Det vigtigste er dog altid at tænke på hundens eller kattens bedste fremfor egne behov. 

Det kan fx være, at hunden eller katten er blevet så gammel, at det ikke længere er et værdigt liv at leve, at den er blevet alvorlig syg, at den er blevet aggressiv, eller at den er i store smerter.

Hos Den Lille Dyreklinik i Tistrup tilbyder vi både aflivning af kat og hund, og vi har tilsammen omkring 12 års erfaring. Vores klinik er let tilgængelig, uanset om I kommer fra Varde, Ølgod, Grindsted eller omegn.

Hvis det ønskes, er der mulighed for, at din hund eller kat kan blive kremeret efterfølgende, ligesom vi også kan stå for bortskaffelsen – det er helt op til dig og resten af familien.

Kontakt os og hør mere eller stil spørgsmål

Ønsker du yderligere information, eller har du nogle som helst spørgsmål omkring aflivning af hund eller kat, er du meget velkommen til at kontakte os. Du er også velkommen til at spørge mere om vaccination af hund.

Ring på telefon 35 14 60 26.

54_297-white-facebook-box-fill  Følg med på Facebook

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar ved telefonen til at besvare jeres spørgsmål.

Storegade 25, 6862 Tistrup

Klik her for rutevejlednig

Følg os på Facebook

Se billeder af vores hverdag. 

Den Lille Dyreklinik Tistrup ApS​ - CVR: 42857645