Tandbehandling af hest tilbydes

Ligesom med mennesker og dyr med tænder er det også vigtigt, at heste får undersøgt deres tænder regelmæssigt, så der ikke opstår tandproblemer eller smerter i tænderne.

Hesten har ikke selv mulighed for at sige fra, hvis den kan mærke, at der er noget galt med tænderne, så det er vigtigt, at du sørger for at få foretaget et regelmæssigt tandeftersyn af din hest. Opdager du, at hesten fx har fået svært ved at tygge, har problemerne formentlig allerede været der længe.

Hos Den Lille Dyreklinik i Tistrup har vi 12 års erfaring med blandt andet tandbehandling af hest, og vores klinik er let tilgængelig, uanset om I kommer fra Ølgod, Varde, Grindsted eller omegn.​

Giv hesten de bedste forudsætninger med et sundt tandsæt

Med et sundt og velplejet tandsæt sikrer du, at hesten får de optimale betingelser for at præstere, uanset hvad hesten bruges til i det daglige. 

Har hesten tandproblemer, vil den blive stresset, og den vil få problemer med at balancere og koordinere bevægelserne. Desuden vil den have svært ved at optager foder.

Kontakt os og bestil tid til en tandbehandling af hest

Er du interesseret i at høre mere, eller kunne du tænke dig at bestille en tid til tandbehandling af hest hos os, er du velkommen til at kontakte os på telefon 35 14 60 26 eller e-mail info@denlilledyreklinik.dk

Firma

Den Lille Dyreklinik I/S

CVR: 37529206​

Kontakt

Telefon: 35 14 60 26

E-mail: info@denlilledyreklinik.dk